Innovatív kiállítások

Innovatív, 21. századi technológiát felvonultató megoldásokkal keltjük életre álmai kiállítási standját!

Személyre szabott projektmenedzsmenttel és kreatív tervezőkből álló csapattal segítjük Önt a tervezéstől a megvalósításig. Ismerjük a legnépszerűbb expo központokat, követjük a hazai és nemzetközi trendeket. Új, kreatív kiállítási ötleteket dolgoztunk ki az átalakuló igényekre reagálva, mert tudjuk, hogy a megrendelők a korábbi, hagyományos rendezvény- és kiállítási formák helyett a jövőben új, biztonságosabb, komfortosabb, alternatív megoldásokat keresnek.

Experience center

Egyedi, költséghatékony, látogatócentrikus bemutatótér, amely a megszokott kiállítási megjelenés helyett a vállalkozás telephelyének vagy székhelyének exkluzív eleme lehet, ahol biztonságos tárgyalókörnyezetben, személyesen mutathatja be a cég termékeit és szolgáltatásait.

Boutique showroom

Moduláris, kompakt lounge, amelynek elemei szabadon kombinálhatók, könnyen mozgathatók, bővíthetők, és bármilyen közösségi térben telepíthetők. Az impozáns megjelenésű egyedi showroom-ok segítségével exkluzív környezetben folyhat az értékesítés.

Mobil showroom

A többszöri felhasználhatóság következtében könnyen szállítható és mozgatható, kül- és beltéren egyaránt használható konténeres, vagy üvegezett látogatótér. Mobil, egyszerűen telepíthető, mégis egyedi és letisztult, ahol a vevő közvetlen kapcsolatba kerülhet a termékkel.

Virtuális stand

A megépített kiállítási standok mellett újszerű és kreatív élményt nyújtanak a virtuálisan bejárható bemutatóterek. Interaktív információs rendszerüknek köszönhetően a standok megjelenítésén felül rengeteg plusz funkció is integrálható. Érintésmentes, innovatív és high-tech megoldás, mely nem ismer korlátokat.

Felkeltettük az érdeklődését?

Írjon nekünk, kollégáink hamarosan felveszik a kapcsolatot Önnel.

Maradjunk kapcsolatban!

This website uses cookies to ensure you get the best and most relevant experience.

We have the answers to your event questions.

Get in touch!

Headquarters

Special Effects Ltd.

1155 Budapest, Wysocki u. 1.

Other offices

Special Effects Ltd.

4025 Debrecen, Barna u. 23.

Good news. Exciting projects. Awesome people.

Follow us on our socials!